25. nov, 2016

Kartritning; min nya passion!

Under de senaste tre åren har jag arbetat mycket med att utveckla orientering på olika sätt såväl nationellt som internationellt. I projekten "Skol-Sprinten" och "World Orienteering Day" har jag sett vilken potential idrotten Orientering har om den marknadsförs och visas på ett mera upplevelseinriktat sätt. En av de viktiga parametrarna för framgång är lustfylld upplevelse, dvs det ska vara roligt att orientera och känslan efter en orienteringsaktivitet är "Coolt! Det här vill jag göra mer av!"

Jag har ritat ca 70 olika kartor under denna tid. Inomhuskartor, Microkartor, Varuhuskartor, Skolgårdskartor och kartor över Resortsområden. Samtidigt har jag arbetat med sprintevent på SM, World Cup och VM som arrangörscoach och Senior Event Adviser.

Jag älskar sprintorientering av många olika anledningar och denna form av orientering är en viktig nyckel att sprida orientering globalt över världen och att göra vår sport mera attraktivt för den unga generationen.

Jag har också upptäckt att sprintkartritning är både spännande och utmanande men framför allt väldigt roligt. Därför har jag bestämt mig för våga ta steget ut i det okända och erbjuda mina tjänster som kartritare av sprintkartor, kartor för utbildning (skolgårdskartor) och andra event.
Karta "Daftö" är min senaste produkt. Du hittar fler kartor i mina böcker "Coolt, Häftigt och Lärorikt".

Nyfiken? Du når mig på 070-6015326 eller via email byorienteering@gmail.com