15. okt, 2019

10MILA 2020

10MILA är en av världens största orienteringstävlingar och ett av Sveriges äldsta idrottsarrangemang, bara Vasaloppet och Finnkampen är äldre. Nästa år arrangeras 10MILA i Upplands Bro och vi håller som bäst på med förberedelserna. Mitt ansvarsområde är Marknad och Försäljning!

Det finns en klar och tydlig policy att 10MILA ska vara ett miljövänligt och hållbart arrangemang. Vi vill därför samarbeta med olika organisationer och företag för att visa att det går att genomföra stora event klimatvänligt. Vi vill också gå i bräschen för nya lösningar inom olika områden. 

Tillsammans med företag och organisationer skapar vi förutsättningar för en hållbar lösning. T ex alla sopor på tävlingen källsorteras och återvinns via återvinningsstationen i Högbytorp till el och värme för tävlingens genomförande.

Det skulle vara både roligt och givande om vi också kan hitta fler win-win samarbete mellan 10MILA och miljöinriktade företag och organisationer.

Är ni intresserade av mer information om 10MILA som partner? Kontakta Göran Andersson, byorienteering@gmail.com eller på telefon 070-601 53 26, så skickar jag mer information via email.

Läs mer om 10MILA i följande presentation: https://issuu.com/byorienteering/docs/10mila_presentation_20191013